Hvad er Con2

Con kommer fra det engelske ord convention, som betyder kongres. I rollespilsverdenen betyder det en flok mennesker der samles for at hygge, spille brætspil, møde nye mennesker og selvfølgelig spille rollespil. Hvor stor en con er, hvad der spilles, og hvor længe den varer, kommer helt an på den enkelte con.

Den porrefyldte (intern joke!) Con2 strækker sig over en weekend sidst i januar, eller tidligt februar, (fredag til søndag) og har de sidste par år haft mellem 50 og 70 deltagere.

Den første Con2 blev holdt i 1997, og i 1999 blev Con II Crew en officiel forening i Hillerød. Der er blevet holdt 19 iterationer af Con2 indtil videre (2016) og den 20. er på vej (CONgratulations20). De tidligere conner kan findes på Alexandria. Hele herligheden har foregået på forskellige skoler – fortrinsvis Ålholmskolen i Hillerød, hvor vi holdt til i 13 år. Vi huserer nu på Usserød Skole for andet år i træk.

I løbet af weekenden bliver der spillet forskellige rollespil i klasselokalerne, både bord og semi-live, som man kan melde sig til på forhånd. Der kommer til at være figur- og brætspil, og der bliver også spillet live-rollespil rundt omkring på skolen. Derudover er der altid workshops: nogle gange tegne, nogle gange klippe-klistre, man kan hygge sig med, og diverse spontane lege.

Køkkenpaven laver aftensmad, og der bliver sørget for både morgenmad og frokost hele weekenden og så er der den lille kiosk CONtraFakta, hvor man kan få slik, sodavand mm., når man trænger.

Slutteligt og frem for alt, er Con2 kendetegnet ved at have verdens sødeste congængere, der altid er glade, venlige og hjælpsomme (det mener vi helt oprigtigt! De overrasker os hvert år)

Vil du have opdateringer kan du skrive til mail@con2.dk og høre om mulighederne eller få mere at vide.