Workshop: Skriv dit eget manifest!

Workshop: Skriv dit eget manifest!

Store ideer kræver
rigtigt,
rigtigt
store ord

Lørdag dag

Er du træt af at alle er så accepterende eller passive overfor ideer du ved er kedelige og dårlige? Er der tendenser i spil, film, rollespil - ja, hvad som helst - du simpelthen ikke kan døje? Selvfølgelig er der det! Din smag er jo bedre end dine venners og hvorfor skulle du sætte dit skinnende fyrtårns-lys under en skæppe? Vis Rollespilsdanmark hvor meget du har ret i dine (ellers udskældte) små pet peeves og lommefilosofiske overvejelser: Tilslut dig vores Manifestworkshop og eviggør din totale kulturelle overlegenhed i buldrende tekst!

Oplys den arme, beige-grå masse med dit skarpe islæt af klare farver: Din ellers underkuede ånd og tanke vil blive løsladt på ny som oliemaling under tryk, der maler morgendagens drøm om bedre kultur og stærkere idealer med viljens ukuelige penselstrøg!

Når stormen har lagt sig og dine ideer er krystalliseret i bogstaver, med schwung og dristighed, vil det/de sjoveste/vildeste manifester blive oplæst i fællessalen af dig selv eller en stedfortræder (så længe du selv vil have det, altså)

Vi anbefaler at du medringer en dims med tastatur og skærm

Workshoppen afholdes af Morten Havmøller Laursen